El mag Jorge Blass arriba el diumenge amb les localitats de l’Echegaray quasi esgotades

L’espectacle del mag Jorge Blass el pròxim 27 de març a Ontinyent està a punt de penjar el cartell de “complet“. La venda d’entrades per a aquest espectacle inclòs a la programació semestral municipal que impulsa la regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha vist esgotades ja totes les butaques de platea, quedant sols 12 seients a l’amfiteatre, del total de 542 amb què compta el Teatre Echegaray.

El regidor de l’àrea, Àlex Borrell, ha destacat que l’actuació de Blass “està plena d’atractius” i suposa “portar amb un preu d’entrada molt assequible a un artista de nivell internacional, que recorre el món actuant en teatres i televisions de diversos països, i que amb els seus espectacles ha estat premiat a Monte Carlo o Las Vegas. A Blass l’han vist en directe i ha captivat a personatges com Jackie Chan, Vin Dièsel, Scarlett Johanson o el mateix David Copperfield, i en uns dies el podrem gaudir a Ontinyent”, assenyalava.

Blass, conegut també per haver dirigit programes de TV com ‘Nada x aqui’ (Cuatro) o ‘Por arte de magia’ (Antena 3), posarà en escena un espectacle familiar d’una hora i quinze minuta de durada, amb efectes que busquen l’espectacularitat, amb aparicions, desaparicions i màgia interactiva en la qual el públic és protagonista. Tot això envoltat de misteri i amb una cuidada estètica que també inclourà tecnologia del segle XXI, com l’ús un dron com a ajudant. Les entrades que resten a la venda es poden adquirir al preu de 10 euros per anticipada a www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura.