Hiperber obrirà el seu primer supermercat a Ontinyent en l’espai de El Aluminio

La mercantil Hiperber Distribució i Logística S. A. ha sol·licitat a l’Ajuntament d’Ontinyent un informe de compatibilitat urbanística. La seua intenció és desembarcar a la ciutat i desplegar la seua activitat econòmica, concretament, en l’espai que ha ocupat en els últims anys l’establiment El Aluminio, en l’av. Francisco Cerdà i que recentment va anunciar el seu tancament definitiu després de més de mig segle de servei.

D’Elx

Si es concreten les pertinents llicències, Hiperber (nom comercial de marca) sumarà una nova cadena de supermercats al llistat actual d’Ontinyent, obrint el seu primer punt de venda a la comarca. La cadena alacantina procedeix d’Elx on va iniciar la seua activitat. En l’actualitat compta amb un total de 70 centres, concentrats a la província d’Alacant, sent els més pròxims a Ontinyent els situats a Muro i Biar, assegurant que es troben “en contínua expansió”.

Els orígens de l’empresa es remunten als anys 30 del segle passat, vinculats a la família Bernabeu Rocamora, amb un xicotet magatzem de fruita i altres productes. En 1962 es va obrir la primera botiga al costat del Mercat Central d’Elx. La segona generació, integrada pels germans José i Ernesto Bernabeu van donar origen a l’actual cadena.

La primera superfície amb la marca Hiperber es va obrir a Petrer l’any 92 i comptava amb una superfície de 3.500 metres quadrats. Amb el nou segle la signatura ha mantingut un creixement estable que s’ha traduït en els 70 centres distribuïts per la província d’Alacant. L’activitat comercial se centra en l’oferta de productes d’alimentació.