El microciment com a element decoratiu

El microciment s’està aplicant en diferents àmbits de la construcció com un element decoratiu que s’adapta a la perfecció en qualsevol estil decoratiu que pot estar present en un habitatge, així com a qualsevol espai de la casa.

La seua versatilitat per aplicar-se tant a interior com a exterior li aporta la grandesa de recórrer a ell en multitud d’ocasions, a més si li sumes les facilitats que aquest material aporta li confereix un estatus al qual interioristes, decoradors i arquitectes acudeixen sovint a la seua presència en espais de tot arreu.

S’ha convertit en una tendència i podem apreciar la seua presència on es caracteritza per aportar un toc de distinció i molts avantatges als habitatges i espais de qualsevol estil.

¿Què és el microcement?

¿Havies sentit parlar d’ell? El microcement està en boca de tots en el món de la construcció. Construcció, arquitectes, dissenyadors d’interiors, constructors, decoradors acudeixen de forma recurrent a emprar aquest material en les seues noves construccions o reformes.

Aquest material està compost d’en base ciment, resines amb base d’aigua, additius i pigments minerals que fan possible que es puguen adherir a superfícies verticals i horitzontals. Es col·loca directament sobre el material abans, ja siga taulells, pladur, rajoles, marbre, terratzo o guix, entre molts altres. Sols necessita una grossor de 3 mm per a renovar l’espai per complet.

Aquest recobriment sense juntes s’ha situat entre els revestiments més minimalistes que podem trobar en el mercat de la construcció. Es pot aplicar sobre pisos, parets, escales, sostre, piscines fins i tot s’està aplicant en mobiliari d’exterior. La seua aplicació està aplegant a introduir-se en les reformes d’hotels, naus industrials, restaurants i com no, als interiors de les cases.

El microcement als banys i a les cuines

Entre les diverses aplicacions on podem trobar el microcement dins de les cases és al bany i a la cuina. La seua qualitat en el que respecte a la seua facilitat per a netejar així com la resistència a la humitat i la durabilitat es fan el material idoni perquè dissenyadors d’interior i professionals de la construcció aposten per utilitzar el microcement en els banys.

La seua aplicació en els banys es destaca per recobrir el paviment i les parets, però cada volta més per a crear estanteries i fins i tot el moble principal del lavabo. Igual que amb la cuina, es pot usant tant per a sòls i parets, sostres, piles i plaques de cocció de cuina. Està tendència decorativa en constant creixement ha permés que puguem aconseguir-la en qualsevol classe de color i textura.

A més, aquesta material ofereix altres prestacions quant a la resistència tèrmica i als productes de neteja domèstics. La seua impermeabilitat debut al vernís confereix la seua popularitat entre les superfícies de cuina.

Microment per a terrasses, jardins i piscines

El microcement també és ideal per a revestir superfícies d’exterior com terrasses, patis, fatxades, jardins, mobiliari i piscines. Ja són molts els arquitectes i constructors que s’han llançat a provar aquest material a l’exterior i el resultat ha estat tot un èxit.

Els ambients que se li confereix a l’espai exterior amb l’ús del microcement no s’obté amb qualsevol altre material, ja que permet recobrir amb la màxima adherència sobre suports i materials d’allò més dispars. La funcionalitat i l’estètica tan potent aconsegueix que siga el revestiment decoratiu per excel·lència.

El factor principal que fa que el microcement siga tan demandat a l’exterior és per la seua resistent al trànsit de persones. La pluja i la calor no es veuen afectats sempre que se li haja aplicat el vernís adequat.

Per altra banda, en tractar-se d’un material amb continuïtat sense juntes, impedeix el creixement de fong, males herbes i bateries creant un espai antisèptic i fàcil de netejar amb el mínim tractament.

Quant a l’aplicació del microcement en piscines l’avantatge afegit de no haver d’executar obres costoses i d’obtenir un material molt durador en el temps a suportar les inclemències del temps a la perfecció.

Si t’has decidit a col·locar aquest tipus de material en algun espai de la teua casa o si necessites trobar alguna empresa de microcement en València que treballe de manera professional aquest material amb anys d’experiència en el sector pots acudir a Microcemento Valenciaon estaran encantats d’ajudar-te i assessorar-te en el que necessites.

La seua pròpia carta de colors en microciment d’alta qualitat amb els seus diferents acabats, així com les textures i els tipus de microcement que tenen en funció de l’espai podràs trobar el microcement que estàs buscant amb la possibilitat d’inserir qualsevol dibuix, gràfic o motiu decoratiu que desitges. Uns serveis professional i personalitzat per a cada client, amb el pressupost que tingues.