fbpx

El pàrking del col·legi Martínez Valls es converteix en autocine aquest estiu

Llevat d’algunes poblacions, sobretot a la costa com és el cas de Dénia-El Verger, l’autocine era una forma d’aproximar-se i consumir pel·lícules més propi d’èpoques passades. Però la situació que vivim marcada per la pandèmia obliga a revisar tots els nostres hàbits i costums, entre ells els que afecten l’oci. Algunes poblacions ja han anunciat que recuperen i potenciaran l’autocine que permet guardar el distanciament social i, al mateix temps, gaudir del seté art. Ontinyent també se sumarà aquest estiu a la tendència. Ho farà aprofitant la iniciativa cultural que venia repetint-se els últims anys de cinema a la fresca, segons s’ha explicat des de la regidoria de Cultura. La col·laboració de l’Associació Veïnal de Sant Josep, el cine club Utiye i la regidoria de Cultura possibilitarà que es projecte un cicle de pel·lícules que podran ser contemplades des dels mateixos vehicles.

PÀRKING MARTÍNEZ VALLS
La ubicació de l’autocine serà el pàrking que s’ubica de manera annexa al centre escolar Martínez Valls. Serà a partir del dijous 9 de juliol i el cicle s’estendrà fins al 30 d’eixe mes, des de les 22 hores. S’instal·larà una pantalla de 7 metres d’amplària que se situarà a una alçada de 3 metres sobre el terra perquè puga contemplar-se des de qualsevol punt. 

La capacitat d’aforament està prevista per a un centenar de vehicles aproximadament. L’entrada i eixida dels turismes serà per accessos diferents i es recomana que comencen a arribar mitja hora abans de l’inici de la projecció. Una de les peculiaritats serà que les pel·lícules podran seguides des de dins dels cotxes sintonitzant una emissora d’FM que difondrà l’àudio.