El Patronat es compromet a estudiar les peticions de La Milagrosa

Aquest dimarts es produïa una reunió entre l’equip directiu del centre educatiu de La Milagrosa i els membres del Patronat de la Fundació de la Beneficència, en la qual sembla s’ha establert un diàleg al voltant dels nous estatuts de la Fundació.

Des del centre educatiu s’ha demanat que el nombre de patrons i vocals passe a ser de nou (dos nats i set vocals) i que entre aquests tinguen cabuda representants dels membres de l’AMPA de La Milagrosa, així com dels familiars dels residents de la Beneficència. A més, també traslladaven que la resta de vocals que representen a la societat civil siguen triats mitjançant processos de participació.

D’aquesta reunió eixia el compromís, per part dels membres del Patronat, d’estudiar les propostes i convocar un nou encontre per a l’última setmana de febrer.

COMPROMÍS PER ONTINYENT
A més, hui, el regidor i portaveu de Compromís per Ontinyent, Nico Calabuig, ha registrat a l’Ajuntament d’Ontinyent un nou escrit adreçat a l’alcalde, Jorge Rodríguez, en el qual demanen que els béns de la Beneficència, continuen sent destinats al consistori en cas de dissolució de la Fundació “i que l’alcalde, com a president del Patronat, impedisca qualsevol canvi que done preferència a destinar els béns a entitats canòniques”.

Aquesta qüestió també era plantejada pel centre educatiu de La Milagrosa en el comunicat fet públic aquest dilluns, i que es pot consultar en aquesta mateixa web del Periòdic d’Ontinyent.