L’orfeó d’Albaida busca noves veus per als concerts d’homenatge a Eduardo Torres

L’Agrupació Vocal Eduardo Torres, més conegut com l’orfeó d’Albaida, busca noves veus per als diferents concerts que es duran a terme al municipi en els pròxims mesos. Les actuacions musicals s’emmarquen dins de l’any Eduardo Torres, ja que es compleixen 150 anys del naixement del prestigiós compositor.

L’orfeó es plantejarà cadascun d’aquests concerts, com distints projectes que abordarà de manera individual, per als quals buscarà noves veus que vulguen participar en ells. El primer projecte serà la interpretació de la Glòria de Vivaldi i altres peces, fetes per a cor i orquestra, el pròxim dia 10 d’abril en l’Església d’Albaida.

En aquest sentit, s’ha obert el procés de selecció que tindrà lloc el pròxim 19 de febrer les 12.00 h en la seu social de l’entitat. El càsting és dura a terme al llarg de tot l’any tenint en compte els nous concerts que s’hi aniran sumant. Des de l’agrupació expliquen que “si posteriorment, aquestes veus volen entrar a formar part d’una manera activa en l’entitat, duguen a terme altres activitats que es desenvoluparan, serà una decisió d’elles i si es decideixen a prendre-la, per descomptat que seran ben rebudes”.

L’Agrupació Vocal Eduardo Torres compta amb més de 55 anys d’existència que, com a portadora del nom d’aquest insigne compositor, és una de les entitats cridades a abanderar l’efemèride que se celebrarà enguany, participant en tots els actes que s’organitzen entorn de la figura d’aquest insigne compositor, principalment a través dels concerts.