El Periòdic d’Ontinyent compleix hui 25 anys de vida

Un dia més a la redacció tal i com mostra la imatge d’aquest matí. Però no és un dia qualsevol. Hui, 2 de desembre, a l’any 1995, eixia per primera volta l’edició número 1 de El Periòdic d’Ontinyent. Hui, 25 anys després, estem treballant, preparant l’edició 1.332 que eixirà aquest dissabte. Hem estat ahí, al vostre costat en l’últim quart de segle i només se’ns ve al cap una paraula: GRÀCIES. En majúscules. Perquè la raó vertadera per poder arribar a complir 25 anys servint a la ciutat i a la comarca haveu estat vosaltres, els lectors que cada setmana ens haveu confirmat la vostra confiança i ens haveu convertit en un mitjà de comunicació de referència a la ciutat.

El Periòdic d’Ontinyent va estar fundat per l’empresa Ontinyent Edicions S.L. i a l’any 2000 es va integrar dins del Grupo Zeta, una de les corporacions de mitjans de comunicació mé potent aleshores de tot l’estat, propietària entre d’altres de El Periódico de Catalunya, el diari Sport o la revista Interviú. En 2010 la nostra capçalea es va desvincular del grup i va reprendre la seua autonomia amb una nova empresa, Proyectos de Comunicación Ontinyent S.L., actual propietària del rotatiu i de tots els canals que treballen la difusió de continguts des de la seu social del Carrer Dos de Maig, 127.

En l’actualitat, a més del periòdic setmanal, la informació utilitza també la plataforma web i, fonamentalment, les xarxes de Facebook (una comunitat amb més de 22.000 seguidors) la d’Instagram (amb més de 6.500 seguidors). Els continguts digitals, sobretot audiovisuals, han donat pas a la creació de nous formats en forma de videonotícies o espais continuats com Ontinyent En Viu i el debat Club Barcella, entre d’altres.