El PlayBack de Sant Josep serà obert al públic

Després de dos anys torna una de les festes més populars de les Falles dels Júniors de Sant Josep: el Play Back. Els estralls provocats per la pandèmia va impedir que se celebressen les dues últimes edicions. Ara, tornen amb més força que mai. Serà aquest dissabte i diumenge quan tindran lloc les coreografies i les cançons cantades pels nostres xiquets  i xiquetes.

El dissabte serà el torn dels més menuts (Categoria A) i serà a partir de les 17:30 hores. Mentre que el diumenge seran els nivells més avançats qui amenitzaran l’acte (Categoria B), a partir de les 18:00 hores. Des del centre s’ha decidit finalment que es realitzaran a portes obertes a tot el públic al pati de la parròquia Sant Josep. L’activitat està patrocinada per Ordiber Textiles.

El dissabte 5 de març, tenia lloc la Plantà de la Falla 2022, que enguany es comptarà amb la d’edició del 2020, però amb uns afegits. Així ho explicava Manolo Martinez, cap de centre. “Teniem moltes ganes de viure altra vegada els Falles dels Júniors de Sant Josep perquè després de dos anys, hem pogut tornar a muntar la falla que van desmuntar en el 2020, però afegint algunes cosetes i esperem gaudir d’aquestes festes en la companyia dels nostres xiquets que són els vertaders protagonistes”.