L’àrea d’Igualtat de la Mancomunitat presenta tota la programació fins a maig

Aquest matí Vicent Gomar, president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, juntament amb Paula Garcia, al capdavant de la Unitat d’Igualtat, i Rosa Conca, tècnica de promoció d’Igualtat, han presentat en la seu, la programació primaveral entorn del 8M.

La presentació ha començat amb la intervenció de Gomar, qui ha explicat que la formació creada per l’àrea d’Igualtat de la Mancomunitat permetrà “continuar avançant en la igualtat d’oportunitats entre homes i dones“, així com en “la prevenció de les violències masclistes”. “Continuem apostant per arribar a la ciutadania amb un contingut que promoga el coneixement i l’apoderament per a crear uns pobles més respectuosos, solidaris i igualitaris”, afegia.

D’altra banda, Paula Garcia anunciava que aquesta programació “obrirà un poc l’esperança i el poder treballar amb la ciutadania la sensibilització i la promoció dels drets i les polítiques d’igualtat”.

La programació

  • 23 de març. Taula redona i exposició de la segona edició de ‘Lideresses  Rurals’ amb les ponents Lluci Juan Sánchez, Eva Tormo Cerdà, Aurora Sanchis Espí i Mireia Tortosa Borrell. A les 19:00 hores, al saló de plens de la Mancomunitat. Es comptarà amb la col·laboració d’alguns alumnes de l’I.E.S Pou Clar per tal de dinamitzar l’encontre.
  • 26 de març. III Escola d’Empoderamemnt amb Araceli Caballero Jiménez. De de 10 a 13 hores. Montaverner.
  • 2 d’abril. Trobada col·lectius feministes i formació clown amb Claudia Zucheratto. Al Parc d’Educació i Viària Mediambiental de la Vall d’Albaida.
  • 29 d’abril. Xerrada ‘La Masculinitat i el canvi ètic en els homes’ a càrrec d’Olmo Morales Albarrán. A les 19:00 hores.
  • 30 d’abril. Taller per a homes facilitat per Olmo Morales Albarrán. Al Parc d’Educació i Viària Mediambiental de la Vall d’Albaida. De 10 a les 13 hores.
  • 7 de maig. ‘Cansades del Tinder’, trobada relacional amb Vero Pastor Siscar. De 10 a 14 hores, més dinar.
  • Maig (falten dades per confirmar). Formació per ADLs comarcals. Jornada DEVALL per a dones emprendedores: recursos d’inserció socialaboral. I, finalment una formació sobre sobre comunicació i posicionament digital per a emprendedores.
  • Juny. Avaluació intercentres dels tallers de coeducació que s’han organitzat des de setembre a diferents centres educatius.