El PP critica que les mascaretes de les Corts no siguen produïdes a la Comunitat Valenciana

La presidenta i portaveu del PP en la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, es va reunir divendres en la seu d’ATEVAL amb representants de l’empresariat tèxtil valencià al qual va traslladar la seua iniciativa per a sol·licitar que es cree una marca identificativa per a les mascarilles produïdes en el nostre territori “amb l’identificatiu que compleix totes les normes de seguretat i sanitàries de la Unió Europea”. Isabel Bonig ha volgut mostrar d’aquesta manera el seu suport al sector tèxtil de la nostra comarca “davant la incertesa i la confusió que existeix” una circumstància que ha comportat que alguns països europeus no accepten les mascaretes de tela. Bonig és partidària d’una campanya de promoció “tal com s’ha fet amb el Turisme i amb altres sectors de la Comunitat Valenciana”.

DE LA XINA
Al mateix temps la síndica dels populars en les Corts ha criticat la “contradicció” en la qual ha incorregut el govern del Botànic en adquirir màscares procedents de la Xina en detriment de les quals es produeixen en la Comunitat Valenciana. “Hem d’apostar per aquesta indústria de veritat”. En aquest sentit va avançar que el portaveu d’Economia, l’ontinyentí Felipe Carrasco, presentarà una iniciativa en la qual se sol·licitarà que es complisquen els acords “perquè es compre material fabricat en la nostra terra. És molt greu el que han fet. L’únic justificant per a aquesta compra a la Xina és el preu. Mentre estan demanant a tots els altres un esforç, ells no el compleixen”.
D’altra banda la portaveu del PP va assegurar que els empresaris volen “línies d’ajudes directes” i el seu partit es mostra favorable a plantejar un pla molt més ambiciós, quantificat en mil milions d’euros, destinats a ajudar a les empreses.