El PP fa una crida al vot útil del PP per “desbancar a Sánchez de la Moncloa”

El míting dels populars de la vall d’Albaida va reunir dissabte a l’auditori Lluís Peiró de Montaverner les primeres espases de la llista del PP valencià al Congrés dels Diputats, Belén Hoyo i Vicent Betoret. Durant les intervencions, els candidats populars van destacar a un auditori replet de militància, la importància definitiva del vot útil del Partit Popular “per a desbancar a Pedro Sánchez de la Moncloa”.

Belen Hoyo i Vicent Betoret, van fer referències a la política actual espanyola, reforçades per la militància amb aplaudiments, per dir ben fort que els espanyols que no vulguen que Pedro Sánchez seguisca governant Espanya “han d’unir el seu vot en torn al PP, per que és fonamental unir el vot de centredreta per aconseguir tirar a Sánchez de la Moncloa”.

Els populars també deixaren clar que Pedro Sánchez “és l’únic responsable de que els espanyols anem a unes segones eleccions, perquè no va voler o no va poder formar govern”.

A més, els populars incidiren en un dels missatges més importants d’aquests dies de campanya, atenent també al programa electoral i la gestió, i es resumeix en què el Partit Popular de Pablo Casado “és l’únic partit que garanteix les pensions, una educació en llibertat i una evolució positiva en la creació de treball”.

Finalment cal destacar que els candidats del PP al Congres dels Diputats, Belen Hoyo i Vicent Betoret, van manifestar que després del 10N “ha d’eixir un govern sí o sí, perquè Espanya no pot permetre’s anar a unes altres eleccions”.

Els del PP insistiren en la importància de traslladar als votants que “hem de concentrar el vot entorn a un PP segur de Pablo Casado, que és el millor candidat a presidir el govern espanyol, centrat en tot el que ens uneix als espanyols i com a principal contrincant del desgovern socialista que sols ens porta a la desacceleració econòmica i no sap eixir de la crisi territorial que patim a Espanya”. Com van dir des del PP, “podria ser que Pedro Sánchez torne a necessitar els vots dels nacionalistes radicals, això seria nefast. Tot això es pot evitar apostat el 10N per un govern fort del PP amb el president Pablo Casado, que mire pel futur Espanya i els espanyols”.