Ciclomotors i 24 expositors a la setena edició de Firauto

Aquells que estiguen pensant en renovar el seu cotxe o motocicleta tenen una cita clau amb la 7a edició de Firauto. Una iniciativa de l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida i l’Ajuntament d’Ontinyent, amb la col·laboració de Caixa Ontinyent, que tindrà lloc el cap de setmana central de la Fira de la ciutat, del 15 al 17 de novembre.

La setena edició d’aquesta fira de l’automòbil enguany, com a novetat comptarà amb un expositor de ciclomotors i augmenta en 5 el nombre de participants respecte a l’any passat, amb un total de 24 expositors. Entre tots ells oferiran més de 500 vehicles, nous i de km 0, amb les principals novetats del mercat i amb les últimes tecnologies. A l’oferta convencional de gasolina i de dièsel, caldrà sumar els cotxes elèctrics, d’híbrids i de gas.

A la presentació de l’acte assistien l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat per la regidora de Fira, Àngels Muñoz, i el president de l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida, Ximo Gramage.

Quant a l’espai expositiu, enguany creix, i de divendres a diumenge Firauto ocuparà el tram de José Iranzo comprés entre Pio XII i l’avinguda Benicadell, i el tram d’avinguda Albaida ubicat entre José Iranzo i Martínez Valls.

L’alcalde d’Ontinyent destacava el creixement de Firauto, que suposa “un important atractiu i un complement perfecte per atraure visitants a la fira d’atraccions, i a més a més contribueix a impulsar el sector de l’automòbil, que exposa els seus vehicles en un cap de setmana on la ciutat rep milers de visitants”.

La regidora de Fira coincidia amb l’alcalde en destacar Firauto com “una gran oportunitat per a la ciutadania d’Ontinyent, la Vall d’Albaida i les comarques veïnes per a poder trobar en un mateix espai cotxes de totes les marques i novetats de tota classe”.

Pel que respecta a Ximo Gramage, el president destacava que enguany l’espai serà “més extens i lluïdor que mai i es podran trobar les novetats més destacades” i agraïa “les facilitats que sempre ens dóna l’Ajuntament amb qui treballem conjuntament per a millorar any rere any i aportar el nostre granet de sorra per a fer més gran la Fira i la ciutat”.