El President del Govern coneix de prop el tèxtil innovador de la Vall d’Albaida

El president del Govern Mariano Rajoy va poder conéixer de primera mà les propietats dels productes tèxtils de la Vall d’Albaida. Ho va fer en l’exposició sobre innovació, que va reunir empreses de diferents sectors industrials, entre elles el tèxtil de la Vall d’Albaida, que es va organitzar al voltant de l’Encontre del grup Popular Europeu que va tindre lloc en València.

Rajoy es va mostrar interessat pel tèxtil de la Vall d’Albaida, que van estar presents en la mostra de la mà d’ATEVAL, i en concret per les propietats dels tèxtils innovadors. Així, va poder conéixer les aportacions del body termoctomàtic de l’empresa Rapife d’Agullent, creat per a detectar l’augment de la temperatura i que canvia de color del teixit quan detecta oscil·lacions. A més, el president del govern va bromejar sobre la utilitat personal que podria tindre pels seus hàbits esportius diaris.

També, va poder veure de prop la funda de coixí de Cotopur, amb micro encapsulats amb capacitat per a hidratar i regenerar la pell, així com les peces esportives que va presentar la firma ontinyentina Lurbel, amb un dispositiu per a registrar les pulsacions cardíaques.