El Rally dels Juniors de Sant Josep porta la màgia de Harry Potter al barri

Aquest cap de setmana, els Juniors de Sant Josep han portat la màgia de Harry Potter a l’encreuament entre els carrers José Iranzo i José Simó Marín. Ahir, dissabte 16 de març, a partir de les 17.45 hores, centenars de xiquetes i xiquets anaven arribant al pati del Col·legi de Sant Josep per participar en el tradicional Rally. Les quatre cases de l’Escola de Màgia i Fetilleria de Hogwarts (Gryffindor, Hufflepuff, Slytherin i Ravenclaw) van estar representades durant tota la vesprada en el desenvolupament del joc.

L’activitat va començar amb un teatre on es presentava la temàtica principal del Rally. Amb Harry Potter apareixent en tirolina i sobre una granera a l’escenari i Voldemort descendint per la façana de l’edifici, els equips participants van agafar el ‘Mapa Merodeador’ i van eixir del pati per tal de completar les vuit proves necessàries de cadascun dels quatre sectors en que es dividien els carrers: ‘Campo de Quidditch’, ‘La Sección Prohiboda’, El Bosque’ i ‘El Callejón Diagon’.

Amb la celebració del Rally del 2019, els Juniors de Sant Josep posaven punt final a les activitats preparades per al dissabte 16 de març. Aquest matí, a partir de les 11.00 hores, els barracons de la Kermesse tornaran a envoltar la falla del pati de la parròquia, mentre que el camp d’arena quedarà reservat per al concurs de paelles que tindrà lloc a partir de les 12.30 hores.