Els Juniors de Sant Josep viuen intensament els quatre dies previs a la cremà

Durant aquest cap de setmana, els Juniors de Sant Josep ompliran el pati del Col·legi de Sant Josep amb motiu de la celebració de les falles del 2019. Com és habitual, activitats com el Rally, el concurs de paelles, els barracons de la Kermesse o l’Espectacle Junior ocupen els dies previs a la cremà del monument.

Pel que a les activitats del cap de setmana, aquest matí el pati de la parròquia tornarà a omplir-se de colors amb la tercera jornada de barracons, on cadascun dels equips del moviment ofereix un joc diferent amb els quals es poden guanyar punts canviables per premis.

De vesprada, a les 18.00 hores, les portes dels Juniors de Sant Josep s’obriran novament per rebre les més de mil xiquetes i xiquets participants del Rally, ambientat en la màgica saga de J.K. Rowling, Harry Potter. Un any més, part dels carrers José Iranzo i José Simó Marín es convertiran en l’escenari d’aquesta tradicional activitat.

Diumenge de matí, en finalitzar la Missa Junior de les 10.00 hores, la kermesse tornarà a omplir el pati de Sant Josep, on a partir de les 12.00 hores tindrà lloc el començament del concurs de paelles. Durant tot el migdia, 40 paelles es cuinaran al camp de terra per decidir-se, a continuació, quines han estat les de millor sabor i les millor decorades.