El teatre Echegaray acollirà el pròxim 18 de febrer ‘Festeropaties2.0’

Festa, solidaritat i cultura. Aquesta conjunció de valors i voluntats és la que ha fet possible que el pròxim 18 de febrer, el públic puga gaudir de l’obra de teatre ‘Festeropaties 2.0‘, en el Teatre Echegaray. Festa, perquè l’activitat s’emmarca en el Mig Any Festers, posant de manifest el caràcter social de l’entitat morocristiana. Vicente Pla Vaello, president de la Societat de Festers explica: “Des de fa tres anys vam pensar que era un bon moment per a obrir la Societat de Festers de cara a la ciutadania i treballar amb la responsabilitat social de l’entitat i enguany, aprofitant l’activitat cultural, que el benefici vaja destinat a l‘Associació de Malalts Crònics d’Ontinyent (AMCO)”.

Es tracta d’una iniciativa solidària, perquè la recaptació va destinada a AMCO, associació especialitzada en l’ajuda a domicili. Com declara la seua presidenta, Dora Tortosa, “en aquest moment feu una gran obra perquè fa falta molta ajuda i volem donar-vos les gràcies. Hi ha moltes persones malaltes, que en casa no tenen a ningú i aquesta associació es dedica a l’ajuda a domicili“. I afegia: “per aquest motiu, esperem que vinga molta gent al teatre”.

I una activitat cultural, perquè mitjançant Festeropaties 2.0, el públic gaudirà d’un espectacle de La Clac Teatre, fet 100% a Ontinyent i que vol divertir. Ximo Esparza, actor de La Clac Teatre afirma: “Festeropaties, encara que fa 18 anys que la vam fer, no és Festeropaties 1, és Festeropaties 2.0, podríem dir que és la versió mil·lennal. Canvien la majoria, per no dir totes les escenes, excepte dos que conserven la seua fórmula magistral que en el seu dia, Santi Sanchis i Juan Antonio Ferrero van concebre per a aquesta obra, la resta són tot escenes noves, en les quals eixos malalts de festa, eixos festeradictes necessiten uns tractaments”.

Les entrades es poden adquirir en la web de Caixa Ontinyent, a un preu de 5 euros i abans de la representació, el 18 de febrer, en la taquilla del Teatre Echegaray, a 7 euros.