Finalitzen les obres de millora d’accés al polígon industrial El Pla

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat les obres de millora de l’accessibilitat per als vianants al Carrer Diables del Polígon Industrial El Pla, espai on entre altres coses s’ha creat una vorera de prop de mig quilòmetre que comunica els carrers La Trama i Borreres. Es tracta d’una de les tres últimes millores als polígons executades per l’Ajuntament amb ajuda de l’IVACE, que contemplen una inversió total de 600.000 euros als polígons del Pla, Sant Vicent i Casa Balones.

Els regidors de Territori, Joan Sanchis, i Serveis Municipals, Manuel Cuesta, visitaven l’actuació, que a més de la millora en l’accessibilitat de vianants que suposarà la nova vorera entre els carrers la Trama i Borreres, ha inclòs millores en la pavimentació, enllumenat, jardineria, senyalització viària o la zona d’estacionament.

Joan Sanchis explicava que aquestes actuacions “donen continuïtat als més de 5 milions d’euros invertits des de 2017 als polígons per l’Ajuntament i la Generalitat per tal de tenir zones industrials més eficients i millor equipades, que ajuden a les nostres empreses a ser més competitives i així contribuir a l’activitat econòmica local, a la generació i manteniment de llocs de treball i a l’arribada de noves empreses”, assenyalava.

A més a més, des del consistori s’ha recordat que les altres dues obres executades als últims mesos per l’Ajuntament comptant amb els 496.000 euros d’ajuda de l’IVACE (entitat depenent de la Conselleria d’Economia) van estar el perllongament del carril ‘ciclopeatonal‘ que comunica el centre urbà amb el polígon de Sant Vicent; i la millorarà la xarxa d’aïgues al polígon Casa Balones, que permetrà també abastir el nou hospital. Les tres actuacions plantejades pel Govern d’Ontinyent van comptar amb el suport unànime del Ple Municipal, així com de COEVAL i ATEVAL.