El Xec de Benvinguda de Bocairent arriba als 300 euros

L’Agrupació de Comerciants i Serveis (ACiS) i l’Ajuntament de Bocairent han presentat una altra edició del Xec de Benvinguda, la iniciativa per la qual les famílies amb nous membres per naixement, adopció o acolliment poden sol·licitar una ajuda econòmica per a compres en establiments locals. El Xec es va posar en marxa l’any 2021, de manera que enguany arriba a la tercera edició.
La convocatòria del 2023 atorgarà 300 euros a cada sol·licitant. Aquesta dotació suposa un increment del 50% respecte de la primera edició, quan el Xec de Benvinguda va ser de 200 euros. “Hem augmentat progressivament la quantia econòmica per a continuar consolidant una iniciativa que pensem que és important per a reforçar tant el comerç local com les famílies que creixen”, afirma Begoña Perigüell, la regidora de Dinamització Comercial del municipi.
Vicente Vañó, president d’ACiS Bocairent, també valora aquest doble objectiu: “Als establiments associats ens alegra col·laborar amb les famílies que contribueixen a incrementar els habitants de Bocairent i, en paral·lel, ajudar els negocis de proximitat”. Per això, el dirigent de l’entitat anima els potencials beneficiaris del Xec de Benvinguda a informar-se de les condicions de sol·licitud a través del material de difusió disponible ja tant als establiments ACiS com a l’Ajuntament.