Els angelets d’Ontinyent canten a la Mare de Déu de Valls

Aquest diumenge l’Associació de Festes de la Puríssima va viure un dia molt especial, els angelets es desplaçaren fins a la localitat catalana de Valls per cantar-li a la Mare de Déu de l’Església de Sant Joan. Concretament, participaren en la mostra Un tomp de festa articulada en quatre blocs temàtics que es desenvoluparien al llarg del cap de setmana.

“Nosaltres participarem en el primer bloc anomenat Cant, fe i religiositat popular celebrat a l’Església de Sant Joan a les 11:30 h. Junt amb nosaltres participaren la dansa de la mort de Selva del Camp, el ball dels bastons de Cardona, el Cant de la Sibil·la de la Santa Creu de Palma de Mallorca i la muixeranga de Sitges”, expliquen en el comunicat.

En finalitzar l’acte, el president de l’Associació de Festes de la Puríssima, Rafael Esteve i Jordi Vallés en representació de l’Ajuntament d’Ontinyent, van ser rebuts en la ‘Casa de la Vila’ per Marc Ayala, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Valls i Jordi en representació de les Festes Decennals de Valls. Durant l’encontre Rafael Esteve va fer entrega del llibre Ontinyent le llama Purísima escrit per Rafael Gandía, el disc Ontinyent canta a la Puríssima, editat recentment, així com una xicoteta imatge de la Puríssima. Així mateix, Jordi Vallés feia entrega de l’exemplar Un passeig per Ontinyent, editat amb motiu del 775 aniversari d’Ontinyent com a Vila Reial.

D’altra banda, en representació del municipi de Valls, Marc Ayala i Jordi van fer entrega de El cava de les Decennals elaborat per Adernats, un centenari celler modernista obra de l’arquitecte vallenc Cèsar Martinell i Brunet amb la imatge gràfica de les Decennals 2021+1, a més de ‘El joc del calçot, un tauler on es dona a conéixer l’element gastronòmic més representatiu de Valls.