José María Micó Ferrandiz, nou president de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve

Aquest diumenge José María Micó Ferrandiz ha estat elegit el nou president de l’Associació de Llumeneres de Sant Esteve. La decisió s’ha produït en l’assemblea general ordinària celebrada al Centre Cultural Caixa Ontinyent. En la Junta General Extraordinària, per part del secretari de l’associació, es va informar que l’única candidatura presentada per a presidir l’associació va ser la de José María Micó Ferrandiz qui va ser proclamat president per aclamació. Micó porta vinculat a la festa de Sant Esteve des de fa més de deu anys havent sigut membre de la Junta des de 2014, llumener major l’any 2015 i vicepresident des de 2018.

El president eixint de l’associació, José Vicente García Martínez va dirigir unes paraules de comiat als assistents en què va fer un repàs a la llarga implicació, de més de 65 anys de la seua família en l’Associació de Llumeners i la festa de Sant Esteve, en la que sa mare tot i la seua elevada edat és llumenera des de fa moltes dècades, la seua germana va ser reina de les festes l’any 1972, ell va ser el llumener major de l’any 99 i, finalment, des de 2018 ha tingut el plaer de poder presidir l’associació on ha comptat amb la col·laboració tant dels llumeners com dels membres de la Junta per dur a terme la seua presidència.

Finalment, Mari Carmen Martí Gramage, qui serà la llumenera major de l’any 2022 va dirigir unes paraules als assistents per tal d’informar-los que el diumenge 20 de febrer tindrà lloc l’acte del seu nomenament oficial com a Llumenera Major de les festes de 2022.