Els estudiants del Campus Ontinyent ja poden sol·licitar plaça a la residència universitària de la Vila

Fins al 30 de juliol, l’alumnat universitari del Campus d’Ontinyent pot sol·licitar plaça a la residència universitària situada al barri de la Vila a través de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Ontinyent. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que comptar amb aquesta residència “ens permet donar suport als alumnes amb menys recursos, al mateix temps que continuem oferint avantatges a l’alumnat que opta per la nostra ciutat per a formar-se i dinamitzen el nucli històric”.

Així, Borrell exposava que la residència universitària és el perfecte complement per al Campus d’Ontinyent, que per a aquest curs 2022/2023 ha obert el termini per a la matrícula amb les places esgotades i una llista d’espera de més de 3500 persones.

La residència d’estudiants universitari està ubicada al barri de la Vila on el regidor de Joventut, Jordi Vallés, remarcava “s’està treballant des de diferents àrees de l’Ajuntament per dinamitzar i rejovenir aquesta zona en dotar el nucli antic d’una nova vida i de més activitat”. Una aposta de dinamització i regeneració dels barris que es completa amb el projecte del nou centre intergeneracional del carrer Delme, al barri del Poble Nou, que ocuparà un bloc de cases actualment en desús per un pressupost de licitació d’1,4 milions d’euros.

Cal recordar que la residència d’estudiants de la Casa de la Vila és un immoble municipal ubicat al carrer Trinitat reformat pel consistori amb plans d’ocupació. L’edifici consta de 300 m2 de superfície repartida en planta baixa i 3 altures amb un total de 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 banys, a més d’una bugaderia i una terrassa.

La residència amb un preu de renda mensual de 80 € compta amb un complet joc de mobiliari i electrodomèstics com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics i microones o neveres.

Les persones interessades poden presentar la seua sol·licitud a través de la seu Electrònica (https://ontinyent.sedelectronica.es/info.22). Tota la informació al voltant d’aquestes ajudes es consultar al Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, o descarregar-se de la web municipal: https://www.ontinyent.es/va/pagina/residencia-destudiants-vila.