fbpx

L’orquestra Euforia, Lisasinson i Lemons, entre les 15 actuacions musicals de les Festes

L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez al costat de la regidora de Festes, Àngels Muñoz i el president de Festes, Vicent Pla, presentaven aquest dijous a la plaça de la Concepció tota la programació musical que “complementarà les festes de Moros i Cristians fent, si cap, més gran la Setmana Gran”. Rodríguez recordava que la programació està adreçada a tota mena de públic: a l’infantil, a la gent més jove a través d’orquestres i concerts, però també a la gent gran perquè “després de 2 anys, tant la gent d’Ontinyent com de les comarques veïnes visite la nostra ciutat i gaudisca de la nostra Setmana Gran”, remarcava l’alcalde.

Per la seua part, la regidora Àngels Muñoz recordava, tal com es va anunciar fa unes setmanes, que la programació s’inicia el 23 d’agost amb les actuacions d’Auxili, La Fúmiga, Jazzwoman, Dj Plan B a partir de les 23:45 h a l’Aparcament de Paduana, amb capacitat per a 5000 persones. Els concerts d’aquesta jornada tenen un preu de 15 € podent-se adquirir-se les entrades a través del web entradasparaeventos.es. A la vesprada, la ciutadania tornarà a gaudir de la Nit Gran al parc de la Glorieta, en un espectacle del qual des de la Regidoria de Majors Actius donarà detalls en els propers dies.

Així, la regidora donava detalls de la resta de la programació que continuarà el 24 d’agost on els xiquets i xiquetes gaudiran de les actuacions ‘Feretes i cançonetes’; el mag Nacho Diago i la banda de rock orientada a públic infantil ‘Ramonets’, així com ludoteques i tallers.

Aquestes actuacions començaran a les 18:30h al parc de la Glorieta i seran amb entrada gratuïta. Les actuacions dels grups ‘Hermano Salvaje’, ‘Lemons’ i ‘Lisasinson’ seran a partir de les 23:30 h a l’aparcament de Paduana, i també amb entrada gratuïta. Així, el dijous 25 d’agost a partir de les 00:30 h es podrà gaudir de l’orquestra Euforia; el 26 d’agost serà el torn de la Disco movil Montecarlo a partir de les 00:30 h; el dissabte 27 d’agost a partir de les 01:00 h actuarà Kraken Monster Party i, finalment, diumenge 28 d’agost a partir de les 00:30 h actuarà el grup Seven Crashers. La regidora explicava que “es tracta d’una programació molt variada i majoritàriament amb entrada gratuïta perquè la ciutadania puga gaudir d’aquesta Setmana Gran de festes tan especial”.

Durant la presentació, la Muñoz exposava durant la celebració dels concerts, la ciutadania podrà gaudir de tapes, entrepans i hamburgueses perquè l’experiència siga completa. A més, el divendres 26 d’agost el pàrquing de Paduana s’obrirà a partir de les 21:00 h perquè la gent que ho desitge puga sopar tapes, entrepans o hamburgueses mentre gaudeix de l’Entrada de Moros i Cristians.

En aquest sentit, el president Vicent Pla tenia paraules d’agraïment per a la regidora de Festes, l’alcalde i l’Ajuntament perquè “després de dos anys on no hem pogut celebrar les festes en honor al Santíssim Crist de l’Agonia amb normalitat les estem esperant amb molta il·lusió i ganes. Aquesta programació completa perfectament les festes de moros i cristians més especials dels últims anys”. Durant la roda de premsa, Pla anunciava que el 23 d’agost des de la Societat de Festers, s’està preparant una activitat d’animació lectora perquè els xiquets i xiquetes puguen conèixer l’origen de la festa de Moros i Cristians.