fbpx

‘Els Peixos’ de Tralarà premiats en la Mostra Internacional de Cinema Educatiu

El Centre d’Educació Infantil Tralarà d’Ontinyent ha guanyat el Premi del Públic de la MICE Estatal, dins de la 8a edició d’aquesta Mostra Internacional de Cinema Educatiu.

Concretament el CEI Tralarà participava en la categoria Infantil amb l’alumnat de 2 anys de la classe ‘Els Peixos’. Les xiquetes i xiquets presentaven ‘Elder’, la història d’un elefant diferent i particular.

Aquesta notícia “és molt bonica i molt emocionant, i més en els moments que estem vivint” declaren des del centre educatiu, que agraeixen a tot l’alumnat de dos anys que ha participat en “aquest treball tan bonic”. La pandèmia no permetrà que Tralarà puga recollir de manera presencial aquest reconeixement, però si de manera virtual. El pròxim diumenge, a través del compte en Instagram de la MICE es realitzarà una entrega de premis online.

La MICE és una mostra de cinema educatiu d’àmbit internacional per a xiquetes, xiquets, joves, professorat i públic en general, en la qual participen amb pel·lícules realitzades per alumnes dins d’entorns d’aprenentatge. D’aquesta manera, la MICE “naix per la preocupació sobre l’educació en un moment en què l’obtenció del coneixement es realitza mitjançant experiències intervingudes i dirigides amb una innegable influència dels mitjans de comunicació i les tecnologies”, expliquen des de l’Associació Cultural Jordi el Mussol, entitat impulsora de la mostra.