Un any de presó a una veïna d’Ontinyent per agredir a un home amb unes tisores de poda

Condemnen a un any de presó i 63.285 euros d’indemnització a una dona per agredir a un home en el transcurs d’una discussió pel menjar que havien trobat a uns contenidors d’Ontinyent. Així ho anunciava aquest dijous la secció quarta de l’Audiència Provincial de València.

Els fets es remunten a octubre de 2017. Les dues parts implicades es trobaven buscant menjar en uns contenidors, concretament en el carrer Pintor Josep Segrelles. Segons els fets provats, es va iniciar una discussió entre la condemnada i l’agredit, motivada pareix que pel repartiment del menjar que es trobava als contenidors. Com es recull a la sentència “l’encausada, motivada per l’ànim de menyscabar la integritat física de l’home va agafar la motxilla que aquesta portava i colpejar-li la zona clavicular esquerra, coneixedora com era que a l’interior d’aquesta es trobaven unes tisores de poda, d’uns 19 centímetres de longitud […] sent conscient de les conseqüències lesives per a la integritat física que poguera comportar un impacte de les mateixes”.

L’agredit va sofrir lesions que van necessitar una intervenció quirúrgica i rehabilitació, i de les quals va tardar un total de 411 dies per recuperar-se.