Els premis de COEVAL tornen a recordar l’empresari Sergio Pomar

L’estatueta acreditativa dels Premis COEVAL a la innvoació empresarial són un homenatge a l’empresari Sergio Pomar. El guardó creat per l’artista ontinyentí Cesc Biosca (cunyat de l’enyorat Pomar) sintetitzen la idea d’una bombeta, símbol de la llum i l’electricitat que van marcar la trajectòria professional de l’empresari que ens va deixar en octubre de 2020.

Servirà com a reconeixement per a les empreses Ad Libitum i Vidrios San Miguel que enguany han estat les guardonades en aquests premis que compleixen la seua segona edició. S’entregaran en un acte que tindrà lloc el proper 16 de novembre, a partir de les 18:30 hores, i que se celebrarà al Centre Cultural de Caixa Ontinyent l’acte “Economicament Vall d’Albaida”.

L’acte, patrocinat per Caixa Ontinyent, serà una ocasió excel·lent per a la trobada de les empreses valldalbaidines, i s’iniciarà amb les paraules de benvinguda de Javier Cabedo, President de COEVAL. Posteriorment, serà el President de Caixa Ontinyent, José Pla qui presenti el prestigiós Catedràtic de la Universitat de València, Joaquín Maudos, que pronunciarà una Conferència de contingut econòmic titulada: “Evolució recent i reptes de l’economia Valenciana”. Tot seguit, es donarà pas al lliurament dels Premis Sergio Pomar Montahud a les empreses Vidres San Miguel i Ad Libitum, que rebran creada expressament per a aquests Premis per l’artista Cesc Biosca. Finalment, serà l’Alcalde de la Ciutat d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui clausuri l’acte. Finalitzat aquest, els assistents podran compartir un Vi d’Honor a les mateixes instal·lacions del Centre Cultural de Caixa Ontinyent.