Emotiu homenatge dels Abencerrajes a Juan Antonio Boluda

En el marc del dinar del Mig Any Fester, Juan Antonio Boluda era homenatjat per la seua comparsa Abencerrajes, coincidint amb l’any de càrrec d’Ambaixada. El moment en què li van regalar un sabre amb una inscripció personalitzada va ser molt emotiu per als assistents i va esclatar una forta ovació. Juan Antonio és fester des que va nàixer, perquè la seua família era abencerraje. Ell continua en la penya ‘el Sable’, la del seu pare, on se sent en família, ja que rep l’ajuda i suport dels seus companys, per a no faltar a cap acte fester. De fet, un dels últims desitjos del seu pare és que al seu fill no li faltaren mai les festes i així està sent, gràcies a la seua penya i a la seua il·lusió per participar d’una manera activa en els Moros i Cristians.

La malaltia degenerativa, que pateix des que va nàixer, distròfia muscular de Steiner no està impedint que gaudisca com un fester més.

El saló de l’Hotel Kazar va ser testimoni de com alçava el seu nou sabre, per tal de fer de cap d’esquadra, un paper, el de dirigir l’esquadra, que li agrada molt, tot i les seues limitacions físiques.

A més de la seua comparsa, també han compartit amb ell aquest xicotet, però emotiu homenatge, la seua família: la seua germana, el seu cunyat i la seua neboda i els seus companys del Projecte Trèvol, amb qui comparteix molts moments gratificants.

De segur que Juan Antonio no oblidarà aquest moment i gaudirà del seu sabre al ritme d’altra de les seues aficions: la música.