Ens Uneix i Units per Carcaixent estudien vies de col·laboració per al futur

La vicepresidenta 1a de la Diputació de València i portaveu d’Ens Uneix a la corporació valenciana, Natàlia Enguix, rebia aquesta setmana una representació de regidores i regidors de la formació Units per Carcaixent, encapçalats per Anna Calatayud, portaveu del seu grup municipal.

Natàlia Enguix manifestava que”hem explicat a les regidores i regidors de Carcaixent les possibilitats que ofereix la Diputació de València per donar suport a les iniciatives de tots els ajuntaments de la província. Des del vessant polític, hem intercanviat impressions sobre allò que ens uneix amb dues formacions, que és el treball per les persones que habiten als nostres municipis, posant-les per davant de tot i anant més enllà de divisions ideològiques”.

Anna Calatayud explicava que “ha estat una reunió molt productiva on hem parlat de necessitats que considerem prioritàries per a Carcaixent, parlant d’algunes propostes que tenim i que traslladarem a l’equip de govern de Carcaixent en aspectes com l’ús dels fons del Pla Obert de la Diputació. També hem comptat amb l’assessorament d’Ens Uneix per marcar estratègies de futur a seguir en l’àmbit de la política local. Hem parlat de diverses possibilitats que tenim de col·laboració en el futur, ha estat una reunió satisfactòria”, remarcava.