Ontinyent amplia una setmana l’horari extraordinari de la sala d’estudi del CIC 

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent ha ampliat en una setmana l’horari especial de la Sala d’Estudi Centre d’Iniciativa Cultural (CiC) del barri de Sant Rafel, que compta amb un horari ampliat des del passat 13 de maig per tal d’atendre la demanda dels estudiants per preparar els exàmens de juny.

El regidor d’Educació, Ferran Gandia, explicava “en principi el servei anava a prestar-se fins al 14 de juny, ja que en aquesta data una gran part d’alumnat de batxillerat ha finalitzat ja les seues proves d’accés a la universitat, però atenent les peticions especialment dels estudiants universitaris, i donada l’elevada demanda en tots els horaris, i especialment en els caps de setmana, ampliarem una setmana més”.

Així, la sala romandrà oberta fins al 21 de juny de dilluns a diumenge de 9:00 a 21:00 hores, comptant amb aire condicionat i dues connexions, wifi, la de la biblioteca del CiC i altra adherida a la Xarxa Nacional d’Universitats accessible per alumnat universitari de tota Espanya. A les 40 places d’aquesta sala s’afegeixen les 32 de la sala de lectura de l’edifici, que manté el seu horari habitual.

Ferran Gandia recordava que aquest servei pioner a les Comarques Centrals des de 2019, està a l’abast tant dels estudiants tant d’Ontinyent com de tota la comarca de la Vall d’Albaida.