fbpx

Es dupliquen els premis del sorteig #clickalcomerçIN


Comerç in acaba de llançar la campanya #clickalcomerçIN en la qual poden participar tots aquells clients que facen una compra superior a 10 euros, en qualsevol establiment adherit a l’associació. S’ha de pujar una foto a les xarxes socials, relacionada amb la seua compra, i entrarà en el sorteig d’un premi de 1.000 euros, dos premis de 500 euros, dos premis de 250 euros i cinc premis de 100 euros, per a gastar en un sol dia als establiments IN.
La novetat d’enguany és que Caixa Ontinyent duplicarà els premis a tots aquells clients que hagen efectuat les compres amb la targeta d’aquesta entitat financera.
Com s’ha de pujar la foto?
Els que vulguen participar han de seguir a Comerç In en Instagram (@comercioin) o en Facebook. S’han de fer una foto fent la compra, de la compra o al propi establiment i pujar-la a les xarxes, etiquetant Comerç In i afegint el hashtag #clickalcomerçIN. Si el compte és privat s’ha d’enviar a Comerç In una captura de pantalla. Un mateix consumidor podrà participar tantes vegades com a compres de més de 10 euros faça. El client ha de guardar el ticket de compra fins al dia del sorteig.
La campanya estarà en marxa fins al 21 d’octubre i el sorteig es realitzarà el 25 d’octubre i s’emetrà en directe per les xarxes socials de Comerç In. Als guanyadors se’ls donarà els premis el dissabte 4 de novembre i aquest mateix dia hauran de fer efectives les seues compres, pel valor corresponent al premi.
La regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, destacava “la importància d’un comerç de proximitat i de confiança, com el Comerç In, en un món globalitzat que genera precisament el contrari. En els comerços d’Ontinyent els comerciants responen amb les seues cares i la seua experiència. A més a més, és un sector innovador i aquesta campanya demostra que el comerç també arriba a la gent jove”.
Per la seua part, Ana Ferrero, presidenta de Comerç In, incidia en què aquesta és “una campanya fresca i dinàmica, dirigida a la gent jove, que són els que més gasten les xarxes socials, tot i que des dels comerços In ajudarem a totes aquelles persones que no tinguen xarxes socials o necessiten suport per prendre part en el concurs”.