Esportivitat i germanor en els torneigs del Mig Any Fester

L’Esport està molt lligat a la festa. Així ho demostren els torneigs esportius del Mig Any Fester que any rere any compten amb més participants. El poliesportiu municipal acollia el cap de setmana passat les eliminatòries de futbol-7, així com eliminatòries, final i semifinal de voleibol i de pàdel, i el torneig de tenis taula. Durant les jornades esportives, la germanor i l’esportivitat regnaven entre les comparses.

Aquests han sigut els resultats de les competicions. Pel que fa al volei, els guanyadors han sigut els Moros Berberiscos i els Almogàvers han quedat subcampions. En tenis taula, els primers classificats han sigut Moros Marinos, el segon lloc ha sigut per a la comparsa Arquers i el lloc de bronze per als Omeyas. En pàdel, en la categoria masculina, els Llauradors han aconseguit el primer lloc seguits dels Taifes, en segon lloc. En categoria femenina, la comparsa triomfadora ha sigut Abencerrajes i la subcampiona Kábilas.

Quant al futbol, les comparses que han quedat finalistes són Arquers i Mudéjares. La final es jugarà en el Clariano, el pròxim dia 22 de febrer, a les 11 hores.