“Estem vivint el futbol d’una manera increïble”

“Ni en els millors dels somnis pensàvem que podia passar-nos tot açò”, diu un il·lusionat president de l’Atzeneta UE, Pep Pérez. I és que l’equip taronja en la temporada 2019/2020 comptarà amb un entrenador excepcional, l’exvalencianista, David Albelda. En el club estan molt contents per comptar amb Albelda, tot i que aquesta serà la primera aventura que tindrà l’exjugador a una banqueta de categoria Nacional, ja que no té experiència com a tècnic, “però és un gran entés del futbol valencià, així com un dels millors jugadors valencians de la història”, afirmen. Al seu palmarés com a jugador hi ha 2 lligues, una Copa del Rei, una Supercopa d’Espanya, una Copa de la UEFA i una Supercopa d’Europa aconseguides amb el València CF, i una medalla de plata a uns Jocs Olímpics amb la Selecció Espanyola l’any 2000, amb la que també va disputar una Eurocopa i dos mundials.

Per a Albelda l’Atzeneta no és un equip que li ve de noves, perquè ha seguit la seua trajectòria en els últims temps i també ha estat al Regit per veure els partits de l’equip valldalbaidí. Convertir-se en l’entrenador ha sigut després que l’espònsor del conjunt taronja li proposara fer-se càrrec de l’equip, proposta que l’exvalencianista va acceptar, “perquè el nostre projecte li va agradar, per això li agraïm la confiança que ha dipositat en nosaltres”, afirma el president del club, que tot seguit afegeix, “per als que ens agrada el futbol, l’estem vivint d’una manera increïble i tenim moltíssima il·lusió”, exclama amb goig.

L’equip d’un poble de poc més de 1.000 habitants està fent història des de fa algunes temporades, ja que les coses no li poden anar millor. Va pujar de categoria a la Tercera Divisió, on es troba ara, a la temporada 2017/2018 i la bona ratxa ha continuat, ja que ha aconseguit el sisé lloc al debut de la categoria. Un treball i triomf que no només ha sigut de la plantilla sinó també de qui ha sigut l’entrenador en les dues últimes temporades, Roberto Granero. Així que “la sang taronja” tornarà al camp amb més força.