Estil Visió ret homenatge als petits grans herois del confinament

Aquest diumenge és un dia gran en moltes cases. Ho és per als menuts de les famílies, els qui porten 44 dies tancats als seus domicilis, respectant el confinament decretat per l’estat d’alerta que es va implantar a partir del 14 de març.

Per fi els xiquets i xiquetes poden eixir al carrer, encara que amb uns condicionants molt determinats de passejar durant una hora del dia i amb una distància d’un kilòmetre al voltant del domicili. Però és un dia molt esperat en la majoria dels llars d’Ontinyent, quasi quasi un dia festiu. I per això, alguns establiments com és el cas d’Estil Visió han volgut retre un homenatge als que ja són considerats els petits grans herois d’aquesta etapa de crisi sanitària i confinament de la població. Perquè ells i elles no han pogut abandonar les seues cases ni per anar a comprar o treballar com és el cas dels adults ni per fer allò que tant els agrada, jugar i passejar amb els seus familiars.

Amb el motiu de l’eixida dels xiquets i xiquetes, l’escaparate de l’òptica Estil Visió s’ha engalanat amb motius infantils. A més, els textos que acompanyen la decoració són una dedicatòria a l’esforç i comportament que han tingut durant aquest temps. Aquest diumenge és el seu dia. I si passejant passejant, caminen per davant de l’escaparate d’Estil Visió al carrer Pío XII, trobaran aquesta dedicatòria.

QUERID@S PADRES Y MADRES,HEMOS PREPARADO ESTE RINCÓN CON MUCHO AMOR PARA PREMIAR A NUESTR@S PEQUEÑ@S.

HAN PASADO MÁS DE 40 DÍAS CERRAD@S EN CASA, DEMOSTRANDO SER UN@S AUTÉNTIC@S HÉROES Y HEROINAS. Y ESTAMOS MUY ORGULLOSOS DE ELL@S.

PARA PREMIAR SU ESFUERZO, VAMOS A PREPARAR ALGO ESPECIAL QUE SIEMPRE RECORDARÁN. SOLO OS PEDIMOS UN FAVOR, HACEDLES UNA FOTO DELANTE DE NUESTROS PELUCHES, Y ENVIÁDNOSLA POR WHATSAPP AL 639 308 124 INDICÁNDONOS EL NOMBRE DEL NIÑ@.

GRACIAS!!