L’Ajuntament rectifica i diu que “continua prohibit” desplaçar-se a les casetes

L’anunci que va realitzar l’altre dia l’Ajuntament d’Ontinyent en roda de premsa i que es publica a l’edició de paper de El Periòdic d’Ontinyent de hui dissabte, ha provocat una rectificació immediata, atenent a les directrius que marca el govern central.

Cal recordar que l’alcalde Jorge Rodríguez va afirmar que es permetria el canvi “de temporada” a les casetes del disseminat, tal i com ocorre en aquesta època de l’any en bona part de les famílies d’Ontinyent, però que “en cap cas” s’autoritzaria el trasllat a les cases de camp a passar el dia i tornar al pis al final de la jornada.

Hui, l’Ajuntament ha emés una comunicació aclarint aquesta informació i donant trasllat de la comunicació de la subdelegació del govern central. El comunicat que s’ha fet públic a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ontinyent és el següent: “🚫DESPLAÇAMENTS A LES CASETES. Des de la Subdelegació del Govern se’ns ha comunicat que s’ha produït una mala interpretació dels acords als quals es va arribar en l’última reunió amb les forces de seguretat. Per tant, segons el Drecret d’Alarma,continua estant PROHIBIT desplaçar-se a segones residències. Sols espot anar a la caseta SI ES TRACTA DEL DOMICILI HABITUAL. Lamentem les molèsties que ha pogut ocasionar este malentés. #QuedatACasa #TotAniràBé