Expectació per a la Gala homenatge al director Fernando Trueba

La Gala homenatge al director de cinema Fernando Trueba, organitzada pel cine club Utiye i l’Ajuntament d’Ontinyent, està generant grans expectatives entre el públic. Aquest acte, que se celebrarà el pròxim dissabte, 8 de setembre, comptarà amb la presència del director i amb el concert de la Sedajazz Big Band ‘Recordant a Bebo: La Música de Chico & Rita’. Una actuació per a la qual ja s’han venut “el 70% de les entrades de platea” del Teatre Echegaray i que la resta continuen a la venda a través de la web de Caixa Ontinyent amb un preu de 8 euros anticipada.

Aquesta cita cultural de primer nivell servirà per a inaugurar la Mostra del 50 aniversari del cine club Utiye, comptant amb la presència del director de ‘Chico & Rita’, Fernando Trueba, així com del dissenyador Javier Mariscal, autor del cartell de la Mostra de Cinema.

El concert que oferirà la Sedajazz Big Band està inspirat en l’obra que el gran pianista i compositor cubà Bebo Valdés va compondre per a la pel·lícula ‘Chico & Rita’ de Fernando TruebaJavier Mariscal i Tono Errando. La banda sonora d’aquest film i d’altres grans composicions inoblidables d’aquella època sonaran en una gala que serà màgica. L’acte estarà presentat per l’actriu ontinyentina Maria Juan.

La vespra de la gala, el Centre Cultural Caixa Ontinyent acollirà la presentació del cartell del 50 aniversari de l’Utiye realitzat per Mariscal, al qual assistiran el mateix dissenyador, el director Fernando Trueba i Sigfrid Monleón. Serà a les 20 hores del divendres 7 de setembre.

La Mostra que organitza el Cine Club Utiye s’allargarà fins al 13 de setembre comptarà amb la projecció de 7 pel·lícules dirigides per Trueba entre les quals destaquen “Belle Époque” (guanyadora de l’Óscar a Millor pel·lícula de parla no anglesa), “La niña de tus ojos” o “Chico & Rita”, entre d’altres.