Family Cash crearà 130 nous llocs de treball

El segon centre logístic de la companyia se situarà en el polígon industrial Pepelillo (Agullent).

La cadena de supermercats Family Cash està preparant la construcció del seu segon centre logístic —el primer es troba en el polígon Carrascot de l’Olleria— que se situarà en la veïna localitat d’Agullent. Concretament, el nou magatzem ocuparà una superfície de 80.000 metres quadrats en el polígon Pepelillo després de la “gran expansió” que està experimentant l’empresa, que hauria deixat sense tot just capacitat el centre de l’Olleria, expliquen a aquest periòdic des de la signatura valenciana. Per a això, la cadena d’hipermercats que regenta José Canet i Carles Canet preveu invertir 30 milions d’euros en un projecte que té previst arrencar el seu procés d’execució en l’any vinent.

130 llocs de treball

El segon centre logístic, que en futur operarà com a base central d’operacions de la marca, crearà 130 llocs nous de treball, segons les dades facilitades de la companyia a aquest tabloide. Un fet que pot contribuir de manera decisiva a la dinamització econòmica de tota la comarca de la Vall d’Albaida i voltants. “És una magnífica notícia, tot el que siga que una empresa potent de la comarca decidisca fer el seu centre logístic aquí en la Vall d’Albaida i no en un altre lloc, suposa al final generar ocupació i riquesa per a moltes empreses, que de manera indirecta puguen veure’s beneficiades”, compte a l’altra part del telèfon Javier Cabedo, president de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL). La ubicació estratègica del polígon —ràpida connexió amb l’autovia A-7, menys de 20 minuts de transport fins a l’altre centre de l’Olleria, alta activitat empresarial en la zona— podria estar darrere de la decisió d’implantar aquesta instal·lació de nova planta en el terme d’Agullent.

2024: Any d’obertura

Family Cash té marcat en el seu calendari el 2024 com a any d’obertura d’aquesta nova nau, sempre segons les previsions que l’empresa ha especificat al Periòdic d’Ontinyent. En l’actualitat la signatura ja compta amb 40 botigues físiques —a Ontinyent arribaria en 2015 després de l’obertura de Xàtiva i Torrent — i més de 3.200 empleats. La signatura valenciana, que va arrencar en 2013, va apostar des d’un principi per una mescla d’hipermercat tradicional i format de descompte, i una política de preus ajustada.

Ràpid crexement

En l’últim exercici, el negoci de José i Carles Canet va facturar gairebé 500 milions d’euros i un creixement del 46% respecte a l’any anterior. Símptoma que l’empresa continua consolidant-se en el mercat de l’alimentació.