Festers traurà a la venda altres 2.400 localitats a partir de hui

Hui a les 12.00 hores es posaran a la venda un total de 800 localitats per a les tribunes per al dia de l’Entrada. Així ho anunciava el president de la Societat de Festers, Vicent Pla, en una roda de premsa celebrada en la vesprada d’ahir dilluns amb la intenció de rendir comptes al voltant de la gestió de la venda de localitats que tanta polèmica va causar durant el cap de setmana.

Des de Festers van admetre que la venda de localitats es va obrir 45 minuts abans de l’hora prevista, per una decisió unilateral “i segurament molt desafortunada” de l’informàtic que treballa amb l’empresa Eventos Gil, que gestiona externament la venda de localitats des de 2012. Aquesta decisió de la persona encarregada d’aquesta web va ser per tal d’evitar, segons les seues explicacions, “un atac per denegació del servei, que hauria provocat la caiguda del servidor durant tres o quatre dies”. Des de l’empresa que ha gestionat la venda, han traslladat a Festers que van accedir a la web més de 3.200 persones a la vegada, quintuplicant els usuaris de 2019 i esgotant en poc més d’una hora les tribunes que havien eixit a la venda en l’avinguda Almaig, “un fet extraordinari, ja que són espais que tarden setmanes a omplir-se”.

Des de Festers han demanat disculpes per la situació, però han insistit en la transparència de l’entitat i en negar categòricament cap irregularitat ni benefici per part dels membres de la Junta. Així, expliquen, que la venda de localitats s’està organitzant tal com s’ha fet en altres anys.

D’aquesta manera, a les 800 localitats que eixiran a la venda hui a les 12.00 hores, demà se sumaran, a la mateixa hora, altres 800, que es completaran amb 800 més el dijous. D’altra banda, tal com s’ha fet sempre, el dilluns i dimarts de la Setmana Gran eixiran a la venda més de mil seients de manera presencial en la seu de Festers, per aquelles persones que no disposen dels mitjans per accedir a la venda online.