Foto històrica: Més de 250 Camareres de la Puríssima

Una imatge per a la història. L’Associacio de Festes de la Puríssima ha reunit més de 250 Camareres per a commemorar el Centenari de la Junta de Festes de l’entitat. Va ser el diumenge, primerament a les portes de la capella i, després, en una fotografia oficial davant l’altar major on encara es trobava la imatge de la patrona abans del seu trasllat. A la convocatòria van acudir Camareres des de 1971 fins l’actualitat. La històrica foto de l’Associació de Camareres de la Puríssima és obra de 2Clicks estudi audiovisual, Av. Almaig 1, on pot ser adquirida.

L’Associació de Festes de la Puríssima d’Ontinyent commemorava aquest cap de setmana el Primer Centenari de la Junta de Festes de la Puríssima, amb una Santa Missa d’Acció de Gràcies el dissabte a l’església de Santa Maria i un posterior sopar en el casino de la Societat de Festers. El president de l’Associació, Javier Reig, i la 1a tinenta d’alcalde de l’Ajuntament d’Ontinyent i diputada provincial, Natalia Enguix, destacaven la rellevància de l’aniversari i el treball de les persones que han format part de l’entitat en aquests cent anys d’història.

Enguix donava l’enhorabona a Javier Reig i a la junta, i valorava “el treball tan important que fa l’Associació de la Puríssima durant tot l’any per donar rellevància a la patrona de la ciutat i a les festes en el seu honor”. Javier Reig celebrava “que ens puguen acompanyar molts dels presidents que han estat al capdavant de l’associació en les últimes dècades”, mostrant la seua alegria “per ser el president en una cita com aquesta, que recorda als homes i dones que s’han bolcat des de 1923 en el treball des de l’associació per la nostra patrona”.

Ací l’espectacular vídeo amb dron dels moments que van rodejar la imatge històrica amb més de 250 Camareres.