Fran Quesada, director general del Medi Natural i Avaluació Ambiental

L’ontinyentí Fran Quesada es quedarà a València. Es quedarà al govern de la Generalitat. Seguirà formant part del Consell, encara que ho farà, a partir d’ara, des del tercer escaló, concretament adscrit a la Direcció General del Medi Natural i Avaluació Ambiental. Així ho ha decidit hui el Consell en la seua reunió de divendres on s’ha tancat, de moment, l’organigrama que esdevé a partir del pacte del Botànic II entre PSPV, Compromís i Podem.

El de Quesada ha estat un dels nomenaments que s’han ratificat en la sessió del govern autonòmic celebrada al Palau de la Generalitat. L’ontinyentí, representant de la fracció de Els Verds a la coalició de Compromís, havia estat nomenat secretari autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic en febrer de 2018 en sustitució de Julià Àlvaro, després d’una crisi interna. Quesada era fins aquell moment regidor a l’Ajuntament d’Ontinyent on, en l’anterior legislatura, havia ocupat càrrec de responsabilitat al govern de coalició amb el PSPV de Jorge Rodríguez.

Amb la designació de Francesc Quesada com a director general, Ontinyent ja suma dos alts càrrecs en esta nova etapa ja que la setmana passada va estar nomenada Rebeca Torró com a secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Indústria i Comerç.