fbpx

Gegants, Cabets i Bestiaris es converteixen en protagonistes aquest cap de setmana

Amb motiu de les activitats ajornades a causa de les prediccions meteorològiques del passat cap de setmana, la ciutat d’Ontinyent ofereix aquests dies una àmplia programació cultural i d’oci pensada per a tots els públics. Entre els diferents esdeveniments es troben l’esperat ‘VII Aplec de Gegants i Cabets”, la matinal infantil d’ANIMA i una eixida fotogràfica pel municipi, entre moltes altres opcions.

Pel que fa al ‘VII Aplec de Gegants i Cabets’, que ve celebrant-se cada quatre anys des de fa un quart de segle, se celebrarà aquest diumenge a les 11.00 hores, i acollirà més de 100 figures entre Gegants i Cabets de distintes localitats. A més, a aquest esdeveniment se suma el nou ‘Aplec de Bestiaris’, que consistirà en una desfilada dels grups participants, a les 18.00 hores de hui, entre la plaça de la Concepció i la plaça Major.

Quant a la matinal infantil de l’Associació Càncer Ontinyent ANIMA, pensada per la setmana passada i ajornada per les prediccions meteorològiques, aquesta es celebrarà aquest matí. A partir de les 11.00 hores, a la plaça de la Concepció, els Juniors de Sant Josep realitzaran tallers de manualitats per als més menuts. A més, a banda de les activitats pensades per a xiquetes i xiquets, es duran a terme també exercicis de ioga i aeròbic durant el matí.

D’altra banda, els Juniors de Sant Carles també agafen protagonisme a la ciutat aquests dies gràcies, principalment, al pregó de festes que té lloc aquesta vesprada, a les 20.00 hores, a la mateixa església de Sant Carles Borromeu. Enguany serà Maria Belda, vinculada al moviment des de ben petita, qui estarà l’encarregada de pregonar les festes dels de La Niñez.

Acostant-se la celebració de Tots Sants i la corresponent nit de Halloween, tant la Regidoria de Joventut com la tenda de joguines Superjuguete ofereixen hui la possibilitat de passar una vesprada de cinema a l’espai jove i un matí de jocs dirigits per als més menuts, a partir de les 12.00 hores, respectivament.

Completant la programació d’oci i cultural d’aquest cap de setmana, trobem la proposta de l’Associació Fotogràfica de Canals, qui realitzarà una eixida fotogràfica per la ciutat d’Ontinyent, aquest diumenge, des de les 09.00 hores, amb eixida des del pàrquing de Paduana. L’activitat, segons informen des de l’entitat, està oberta a tot aquell i aquella que vulga participar.