Indignació ciutadana pel sistema de venda de les localitats de les tribunes per al dia de l’entrada

Les xarxes socials cremen després d’un dia intens en el qual la venda de les localitats de les tribunes per al dia de l’entrada de les festes de Moros i Cristians haja patit canvis al sistema. Segons el que s’havia anunciat amb antelació, la venda s’obria la nit del divendres 29 al dissabte 30 de juliol a les 00:01 hores. No obstant això, s’ha confirmat que a partir de les 23:00 hores del divendres ja hi havia possibilitat de comprar les entrades sense avís previ.

El sistema de venda dut a terme per l’empresa responsable ha estat una mica diferent del que s’havia anunciat en un principi, ja que, a més, no tots els seients han estat disponibles en tot moment, tal com ha sigut la venda tradicional. És a dir, al voltant de les 23:00 hores sols hi havia unes quantes localitats de les tribunes obertes a la venda. Per tant, a l’hora en la qual oficialment s’obria l’accés al públic, ja hi havia part dels seients venuts.

Entre els comentaris més populars dels ciutadans destaca la indignació pel sistema dut a terme, ja que molts d’ells s’han quedat sense possibilitat d’aconseguir seients i molts altres han estat esperant llargues hores per a poder accedir a la pàgina web.