“Las mil y una noches” apleguen a Ontinyent per a celebrar la Gala Mudéjar

Anit va ser una jornada màgica per als ontinyentins del bàndol moro que enguany gaudeixen de la capitania més llarga de la història. Com és tradició cada vegada que la comparsa Mudéjares té capitania, enguany els components han celebrat la seua Gala com a acte representatiu del càrrec.

Així, la passada nit del 30 de juliol ha estat ambientada en “Las mil y una noches”, una recopilació dels relats que una bella donzella musulmana anomenada Sherezade comptava cada nit al malvat sultà Shariar. Aquesta l’enganyava perquè aquest no complira la seua amenaça de posseir-la i després assassinar-la. En l’obra hi ha multitud d’històries, algunes d’elles ambientades en un país molt significatiu per a la comparsa: Uzbekistan.

D’aquesta manera, la gala va consistir en un còctel que va tindre lloc al jardí de l’hotel Kazar decorat per a l’ocasió i ambientat, a més, en un grup de ballarines que amenitzaven la vetlada amb les seues danses aràbigues. Seguidament, els components i els seus respectius convidats van continuar la jornada en el saló de l’hotel, on els van esperar diferents sorpreses preparades exclusivament per a l’ocasió. En definitiva, altra xicoteta presa de contacte amb les festes dels Moros i Cristians amb la que contínua el compte arrere per a la setmana gran.

A continuació, us deixem una galeria d’imatges que representen la nit passada.