Ja està a la venda l’EXTRA FESTES 2023 de El Periòdic d’Ontinyent

Des d’aquesta setmana, i amb el preu de 5 euros, als punts de venda habitual, els nostres lectors ja poden aconseguir l’EXTRA FESTES 2023 de El Periòdic d’Ontinyent dedicat als nostres Moros i Cristians.

Amb una portada festiva, festera i suggerent, amb Laia Francés i el seu somriure, la xiqueta arquera que va resultar la guanyadora del concurs de cap d’esquadra infantil 2022 en la modalitat cristiana. I amb un contingut que està marcat per un fil conductor: la reivindicació per a que les Festes d’Ontinyent obtinguen l’anhelada Declaració d’Interés Turístic Internacional. Així, a aquesta reivindicació s’han sumat tant les autoritats com els principals càrrecs de les Festes d’enguany.

A més dels reportatges als protagonistes de l’edició festera de 2023, l’EXTRA ofereix articles ben interessants, amb passatges curiosos de la història de les Festes i perspectives diferents sobre la nostra celebració més emblemàtica. Com no podia faltar, oferim un extens aparador amb els xiquets i xiquetes que representen el present i el futur dels Moros i Cristians d’Ontinyent.