La Cavalcada 2022 seguirà un itinerari semblant al de l’Entrà de Moros i Cristians

A escassos dies perquè arriben els Reis d’Orient fins a Ontinyent, la Cavalcada sembla garantida així com la visita de l’Emissari Reial Jacobo el dia 5 pel matí. Però serà amb canvis substancials. El dimecres al matí, el genuí Jacobo farà la seua entrada per la Costereta del Carril, com és costum, però en compte d’arribar fins a la Plaça Major i saludar des del balcó central del vell edifici de l’Ajuntament, rebrà als xiquets i xiquetes a la Plaça del Barranquet. L’Associació d’Amics dels Reis i l’Ajuntament han previst aquesta solució per donar més espai i amplitud a un acte que reuneix milers de persones cada any.

El consistori muntarà un escenari a la Plaça del Barranquet. El dia anterior, dimarts 4, Jacobo arribarà a Santa Ana i per a visitar el campament cal reservar online en el web de l’associació per evitar esperes i aglomeracions.

Itinerari d’Entrà

A la vesprada els Reis Mags començaran la seua Cavalcada des de l’Almaig (confluència amb Avinguda Generalitat) i continuaran per Daniel Gil fins a la Plaça de la Concepció. És a dir, un trajecte similar al de l’Entrà de Moros i Cristians. Però els ballets i acompanyants es quedaran a la bandeja mentre que Jacobo, Melcior, Gaspar i Baltasar, entraran pel Carrer Major fins a la plaça de l’Ajuntament on realitzaran l’adoració.