fbpx

Jocs virtuals fets a Ontinyent amb 8 milions de descàrregues a tot el món

Mimitos i Shibo són les dues mascotes virtuals creades per Ediciones Babylon, empresa ontinyentina, que estan triomfant per tot arreu.

El joc del gat Mimitos va nàixer com una il·lustració i després es va convertir en un projecte. Un joc a manera de ‘tamagochi‘ que triomfa a tot el món i que compta ja amb 5,2 milions de descàrregues a tot el món.

Des de l’empresa ontinyentina Ediciones Babylon expliquen que les descàrregues del joc de Mimitos es produeixen des de països com Rússia, Estats Units, Brasil, Ucraïna i Mèxic. El famós gat ha passat de ser una simple il·lustració a un joc i fins i tot, a un moviment de merchandising al seu voltant amb joguets, pòsters, tasses, camisetes, coixins, llibretes o un dels productes estrella, el llibre per a acolorir.

ARA, EL GOS SHIBO

Vist el panorama d’èxit en el qual s’ha vist l’empresa Ediciones Babylon, la creació de la versió del gat ha donat peu a la del gos. Així doncs, de Mimitos ara ha nascut Shibo, un Shiba Inu amb el qual es pretén atendre “les demandes dels amants dels gossos”, segons han manifestat des de BabylonShibo ja porta 2,7 milions de descàrregues en tot el planeta.