Jordi Gisbert queda tercer al campionat en línea de karate

Si algú pensava que no podia celebrar-se un campionat online, doncs estava enganyat. La Federació Karate España (FKE), amb el paró que suposava per als competidors la situació generada per la pandèmia de la Covid-19, van plantejar organitzar un campionat en línea, en la modalitat open, en el qual van participar 80 competidors d’11 països diferents. Entre ells els trobava Jordi Gisbert del Club Karate Dojo Kurobi – Concepfit que va aconseguir la tercera posició en la modalitat de Kata.

El campionat va constar de 3 rondes prèvies, semifinals i finals i el seu desenvolupament va ser curiós, com explica Jordi, “primer van eixir les ligues classificatòries. El 27 d’abril va començar el campionat en el que es publicava el Kata obligatori per cada eliminatòria. Teníem 24 h per enviar un vídeo amb el kata corresponent. La jornada següent era el torn dels jutges, tenien 24 h per donar el veredicte. L’endemà es publicava qui havia passat a la següent ronda i qui era el Kata obligatori. Així es repetia el mateix procediment cada dos dies fins a arribar a la final.

L’instructor de karate d’Ontinyent destaca que les eliminatòries van ser complicades, però valora molt positivament el campionat i la posició aconseguida, “no sols per la quantitat de competidors i països participants sinó també per la superació personal que implica una cita esportiva de tan alt nivell”. Amb aquest triomf i després d’haver aconseguit recentment el cinturó 3 DAN que correspon al grau de Sense, els objectius de Jordi se centren “en els alumnes i competidors del nostre Club Karate Dojo Kurobi – Concepfit”.