fbpx

Jorge Calatayud, en el retrobament de José Coronado i Belén Rueda

José Coronado i Belén Rueda es van convertir en una de les parelles televisives de moda en la ficció a la fi dels anys 90 amb la sèrie ‘Periodistas’. Anys més tard tots dos van coincidir en el thriller ‘El Cuerpo’, entre altres projectes que han compartit al llarg de les seues respectives carreres.

Ara la directora Arantxa Echevarría (premi Goya pel seu ‘Carmen i Lola’) els ha tornats a reunir per a protagonitzar el film ‘La mujer perfecta’. I en l’equip d’Arantxa Echevarría, el seu ajudant de direcció i mà dreta, l’ontinyentí Jorge Calatayud. Malgrat les actuals circumstàncies marcades per la pandèmia i la crisi sanitària deslligada a tot el món, el treball de producció d’aquesta nova pel·lícula continua complint els plans i ja ha entrat en la seua segona setmana de rodatge.

Segons explica l’ontinyentí, les previsions passen perquè la fase de rodatge s’estenga encara durant cinc setmanes més, per la qual cosa es calcula que a mitjan mes d’octubre haurà finalitzat. Aquest és el segon llargmetratge d’Arantxa Echevarría després de la premiada ‘Carmen i Lola’ que va significar una òpera preval i una estrena en gran, ja que la pel·lícula es va convertir un èxit quasi des del dia de la seua estrena i, a més, li va atorgar el seu primer premi Goya a la Millor Direcció Novella. En aquest cas canvia completament de registre i abordarà la història d’una cinquantona en crisi en una obra que es presenta sota el prisma de la comèdia.

Per la seua part, Jorge Calatayud ha participat en l’estrena de la sèrie ‘Relatos con-fin-a-dos’ que ha reunit a diferents actors i actrius que han rodat durant el confinament. La sèrie es pot veure en Amazon Prime.