Jorge Calatayud fa el salt davant de la càmera al costat de Belén Rueda

El seu treball es desenvolupa sempre darrere de les càmeres. Fins a mitjan octubre ha estat treballant en ‘La família perfecta’ d’Arantxa Echevarría com a ajudant de direcció i director de la segona unitat d’aquesta producció en la qual ha compartit hores i vivències amb José Coronado, Belén Rueda, Jesús Vidal (Campeones), Gonzalo de Castro o Carolina Yuste (Goya per ‘Carmen y Lola’).

Precisament, al costat de la directora de ‘Carmen y Lola’, Arantxa Echevarría se li va ocórrer donar una sorpresa a l’actriu principal de la pel·lícula, Belén Rueda. “Vam acordar que jo fera un xicotet personatge i no dir-li-ho a ningú de l’equip, excepte als departaments de vestuari i maquillatge i així la sorpresa seria en el set per a tot l’equip durant l’últim dia de rodatge. Es tractava d’un xicotet paper fent d’agent immobiliari que li ensenya un pis al personatge de Lucía interpretat per Belén”. 

Jorge Calatayud explica que “ha sigut una experiència meravellosa, coincidir de nou amb companys com Arantxa, Carolina Yuste, José Coronado, etc i complicadíssima de rodar pel tema Covid. Ho hem pogut tirar avant sense cap positiu”. La producció es va paralitzar al març per la quarantena i es va reprendre el mes de juny.

Després d’aquesta pel·lícula, que s’estrenarà en Nadal de 2021, en l’actualitat el cineasta d’Ontinyent està embarcat en la gravació d’una sèrie per a una plataforma de televisió, un rodatge que s’estendrà per Barcelona, Sant Sebastià, Lanzarote i Tenerife.