La incidència comença a baixar però tenim 53 nous casos i una mort més

El panell de monitorització de la COVID-19 que publica les dades dels municipis acaba de fer hui dimarts una nova actualització. I sembla que comença a notar-se la ralentizació dels casos que ja s’avançava la setmana passada. Des del divendres fins a hui, la incidència acumulada ha baixat de 860 casos per cada 100.000 habitants a 662 casos. Una devadalla considerable de quasi 200 punts en aquest paràmetre que ajuda a entendre com està d’escampat el virus a la ciutat. Les dades encara no són bones, estan molt lluny de la mitja valenciana i espanyola però comença remetre el punt àlgid al qual havíem arribat amb 993 casos per 100.000 habitants.

Amb tot, aquesta setmana, de divendres fins a hui dimarts cal afegir 53 positius més. Amb això, els casos actius són, en aquests moments, un total de 234. Ací també trobem una milloria perquè el divendres passat estàvem en 304.

Encara que el panell de Conselleria reflecteix un total de 15 morts, en els últims dies s’ha registrat una persona més que ha faltat amb coronavirus, per tant l’estadística ja arriba a 16 víctimes. Es tracta d’una dona de 94 anys.