Jorge Rodríguez valora els 2 milions d’euros en ajudes municipals a la rehabilitació al període 2019-2023

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez valorava aquest dijous els 2 milions d’euros en ajudes municipals a la rehabilitació al període 2019-2023. Ho feia en la presentació de la jornada “Construcció sostenible i eco-eficient, un repte de futur”, organitzada al Centre Cultural Caixa Ontinyent dins el XXX aniversari de l‘Associació de Promotors i Constructors de la Vall d’Albaida.

El primer edil, que acudia acompanyat pels regidors de Territori (Òscar Borrell) i Promoció Econòmica (Pablo Úbeda) felicitava l’entitat presidida per Sergio Guerola “perquè arribar a trenta anys només es pot fer des del treball i la feina ben feta. I és molt significatiu que ho celebreu treballant per afrontar reptes com l’eficiència energètica i l’ecosostenibilitat, requisits fonamentals per a les convocatòries d’ajudes de fons europeus”.

L’alcalde destacava la voluntat del Govern d’Ontinyent “de continuar treballant braç a braç amb vosaltres, amb ajudes com les del programa Ontinyent Rehabilita, al que enguany destinarem 400.000 euros, gràcies a l’increment en 300.000 de la partida inicial que hem pogut aportat fruit del superàvit municipal de 2,5 milions d’euros obtingut de la bona gestió econòmica de l’exercici 2022. Una gestió prudent i fruit de l’experiència que en total ens ha permés destinar al període 2019-2022 ajudes municipals per valor d’1,6 milions d’euros, als que afegim ara aquests 400.000”.

Jorge Rodríguez remarcava que “amb la part que aporten les persones i entitats beneficiàries, amb aquests 2 milions l’impacte econòmic és superior al doble, i això sense entrar a comptabilitzar altres programes que duem a terme amb ajuda d’altres administracions. En l’Ajuntament tindreu sempre un aliat per fer el millor possible les coses, i per la nostra part comptem amb vosaltres per continuar construint la ciutat del futur”, concloïa.