Juli s’incorpora a l’Alcoyano com a segon entrenador

Una notícia que s’acaba de confirmar. Almenys així ho ha comunicat oficialment l’Alcoyano en el seu compter de Twitter. El club blanquiblau es fa amb els serveis del davanter de l’Ontinyent 1931 Juli. Però no per a jugar sino com a segon entrenador del primer equip.

La notícia ha sorprés a l’entitat del Clariano sobretot perquè Juli era una de les peces claus de l’equip, tan dins com fora del camp. Un jugador veterà que l’any passat va donar un rendiment excel·lent, que es va convertir en un dels ídols de l’afició blanquinegra i que, enguany, després de renovar aquest estiu per una temporada més, projectava el mateix camí. No debades el diumenge va ser l’autor de l’únic gol, in extremis, de l’Ontinyent i que va servir per derrotar el Gandia en l’últim minut.

Julian Cerdà, Juli, 41 anys, ha jugat en Segona Divisió i ara s’incorpora al cos tècnic de Vicente Parras, ex entrenador de l’Ontinyent C.F. en el que sembla un intent per girar la mala dinàmica que porta l’equip en aquest inici de temporada.